Annons

Flavor Paper

Nu kan de traditionella tapettillverkarna slänga sig i väggen. Kolla in amerikanska Flavor Paper från New Orleans i USA. De har återhämtat sig från de svåra sviterna efter Hurricane Katrina och släpper nu en ny tapetkollektion utöver det vanliga. Snacka om kreativt arbete och mönster galore. De har bland annat gjort tapeterna till Nike, Diesel och Ann Taylors butiker i New York.

25594-1466  25594-1464
Foto: Flavor Paper

Kategorier:

Kommentarer

 • Humlan skriver:

  Hysteriskt häftiga!

 • Peter Norén skriver:

  Tapeter kommer ju mer och mer, även om Cole & Son syns lite överallt nu i inredningstidningar – så måste jag rekommendera deras två kollektioner New Contempory och New Contempory Two. Snacka om att kunna förändra ett helt rum!

 • Bastianolea skriver:

  Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.