Annons

Vinn en Eggling

Igår kom det ett paket med posten. Det var Annelie på Inreda som hade vänligheten att skicka mig provexemplar av Egglings och Nyokki’s som tack för att jag tipsat dem om dessa produkter via min blogg för en tid sedan. Tusen tack! Det känns dock inte helt rättvist att jag ska behålla alla dessa söta odlingsägg helt för mig själv, för om det inte vore för er läsare hade jag ju aldrig mailat Inreda och frågat om de kunde ta in "eggplants" i sortimentet. Jag skulle såklart vilja ge en Eggling och Nyokki till er allihopa men jag har bara fått ett par så vi kanske kan ha en liten tävling? Har ni något förslag på kategori? Ska vi dela med oss av smarta hemmatips, snygga inredningsbilder hemifrån eller låta den som har bästa före och efter bilden på något pyssel/projekt vinna? Själv tycker jag att tips och bilder är roligast men det är ni som bestämmer.

25594-1072
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *