Annons

Pile up the pillows

Textildesignern Judy Ross är känd för sina djärva grafiska former som hon tar fram med gammeldags teknik. Nu har hennes kollektioner förgrenat sig och inkluderar även ett botaniskt mönster i den trendriktiga "färgskalan" svartvitt. De här kuddarna valdes ut som månadens hot spot av amerikanska Eller Decor. Jag kan inte annat än hålla med om att de är riktigt fina. Dessutom tillverkade av finast ull från New Zealand (kostar $190 styck just därav). Kuddar är annars ett enkelt och billigt sätt att förändra lite hemma.

25594-1149
Foto: Judy Ross

Kategorier:

Kommentarer

 • Millan skriver:

  Vad snygga!

 • Mia skriver:

  Verkligen!

 • FinaM skriver:

  Håller verkligen med! Jätte fina!

 • AnnicaB skriver:

  Oooooh! Skitsnygga! Känner ett enormt sug efter svart/vitt just nu – gärna med lite limegrönt som accent….

 • Ailoanastasia skriver:

  Very Good! I love it.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *