Annons

Ny kategori – Dukningstips

Nu har jag samlat alla dukningstips i en egen kategori: Dukningar och kalas. De här söta bordsplaceringstipsen som ni ser på bilderna nedan kommer från husgudinnan Martha Stewart. Smala pappersremsor faststuckna i en servett, knutna i en exotisk frukt eller hängda i vinglaset med krullad ände. Fint men ändå väldigt enkelt och okomplicerat. Enjoy!

25594-109125594-109025594-1089
Foto: Marta Stewart

Kategorier:

Kommentarer

 • Agnes skriver:

  Jag gjorde en mycket uppskattad grej på min 30-års fest…eftersom temat var 70-tals disco gick det mesta i discokulans och paljetternas tecken…jag skrev ut alla gästers namn i olika färger på vanliga skrivaren sedan klistrade jag paljetter på och klippet ut i oregelbundna former…när det var klart laminerade jag de små korten få att de blev inplastade…då det var klart gjorde jag små hål i ena hörnet och stack tunn ståltråd igenom som jag sen snurrade fast kring glasens fot…helt suveränt smidigt då mingelet kom igång ordentligt…tyvärr togs det inga bilder på dukningen…jag grämer mig lite över det…

 • Ulrika skriver:

  Dum fråga men, hur får man papper att sitta fast på tyg via strykning? Det enda sättet jag kan komma på är de där etiketterna som mamma strök på i alla vantar, handdukar och ytterkläder så att man inte skulle blanda ihop kläderna med andras på dagis…

 • Anonym skriver:

  Ulrika kan det vara ”flisenlin” du tänker på? Vet inte hur det stavas riktigt.

 • Ella skriver:

  det finns också speciellt ”stryka på papper” (t-shirt transfer/ iron on”. På det kan du skriva ut (med bläckstråleskrivare)och sedan stryka på textil.
  Finns att köpa på ex. http://www.inkclub.com

 • Attila skriver:

  Tack för tipsen.

 • Jonas skriver:

  Ja, tack för tipsen.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *