Annons

Länktips med guldstjärnor i kanten

Via Lindas Trädgårdsblogg fann jag idag ett fantastiskt bra länktips till Camillas Garden. Precis en sån sida jag sökt efter, full av inspiration och idéer både för inom- och utomhusbruk. Den ska jag verkligen lägga på minnet och dra nytta av i vår när jag planerar och fixar mitt trädgårdspyssel. Många av idéerna funkar ju nämligen både på trädgård och balkong. Camilla visar också flera snygga och enkla inomhusdekorationer. Kolla in sidan själva för mer projekt och idéer

 25594-1099
Foto: Camilla Ryggmark

Kategorier:

Kommentarer

 • eva skriver:

  Hmmm… det här var nästan otäckt. Har några minuter över och tänkte gå in på Husmusen och titta och därefter besöka Camillasgarden som är en annan favoritlänk. Jag har inte varit in där på länge och funderade om hon lagt upp något nytt… och så tipsar du precis om den!

 • Camilla skriver:

  Hon har så fina saker och man får hur mycket inspiration som helst från hennes sida 😀 Är där inne ofta och speciellt när jag behöver inspiration till balkongen under sommaren..

 • M skriver:

  Husemusen tror du att du kan komma med några inspirerande idéer hur man kan snygga till en helt vanlig bokhylla (typ IKEA´s Billy) så det blir en modern och snygg möbel och inte bara ett nödvändig ond prylsamlare med böcker, pärmar, lådor etc.?

 • WMM skriver:

  M:
  Du kan gärna ha en bokhylla full med böcker, så länge det passar in i rummet. En av mina vänner har en bokhylla som är minst 4 meter bred och går ända upp till taket (hemmabygge). Den är full av böcker och står mot väggen där soffan och fåtöljen är, i samma rum som den öppna spisen finns. Det är riktigt mysigt!

  Har man inget hus med spis, saknar de där böckerna att fylla hyllan med, eller kanske rentav inte får bokhyllan att smälta in i rummet?
  Fyll den inte!
  Sätt dit någon enstaka pryl. Blomma, vas, fotografi, pokal.. Tänk ”ögongodis” så löser det sig!

  (Jag är ingen husmus, men jag säger gärna vad jag tycker!)

  Nu har jag glömt bort vad jag själv tänkte skriva här! 😀

 • Agnes skriver:

  Håller med om att det var ett fantastiskt länktips…har suttit och suktat efter sommaren länge nu…jag som redan har tusen projekt fick plötsligt uppslag till många fler….phu..hur ska maken orka…;)

 • Linda V skriver:

  Kul att kunna tipsa dig om nåt! Ibland känns det som att du har surfat varenda adress på Internet 🙂 Jag lär mig alltid nåt nytt här!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.