Annons

Fotoramar från Three by three

Jag är alltid öppen för nya förslag på snygga fotoramar och de här i formpressat trä med snýgga magnetfästen från Three by three kanske skulle kunna funka.  De finns även i vitt, svart och rött. Magneterna gör det enkelt att byta bilder, frågan är dock hur bra korten skyddas från damm och tråkigheter som kan förstöra dem? Ramarna kan beställas från amerikanska Velocity Art som precis har fått in dem i sortimentet.

25594-1193
Foto: Three by three

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Hej, nu är det mkt blogg i huvvet. Drömde om ”husmusen” i natt. Jag kommer exakt ihåg hur du såg ut och du var 22 år! Hahahha.

 • Husmusen skriver:

  Åhå, tyvärr är jag fem år äldre i verkligheten än i din version. Nästan så jag önskar att det hade varit en sanndröm då 😉

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.