Annons

Dagens reafynd

Linda på Trädgårdsbloggen tipsade mig om att Coop hade riktigt fint julpynt i år, dessutom till löjligt låga priser i mellandagarna. Jag trodde jag var för sent ute men ack så jag bedrog mig. Jag åkte dit igår och där fanns fortfarande en hel del att välja mellan. Den här jättestora betongkrukan, med över 40 cm diameter och ett sött filthjärta runt kanten fick följa med hem i påse för 20 kronor. Vilket kap! Den kommer att passa fint till en överdimensionerad julgrupp nästa år. Skynda fynda säger jag bara!

25594-1083
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • krokofanten skriver:

  Skall komma til Sverige i slutet på januari, hoppas att det finns lite reafynd kvar till mig då…
  Fin var krukan iallafall…

 • Hanna skriver:

  Vet att jag kanske är lite sent ute med mitt tips nu…men kanske är nån som kommer ihåg det till nästaår. Coop börjar sin rea på allt julpynt redan 2 dagar innan jul…och som du skriver husmusen så är det löjligt billit redan innan rean och det finns massor med fina saker. Fyndade själv lite till en julgrupp på julafton som mormor o morfar fick..de blev såååå glada 🙂

 • Virra skriver:

  En sådan vill jag också ha! Har fyndat en hel del julpynt nu på rean. Lite synd bara att man måste packa ner dem direkt.

  Hittade den här bloggen igår och har nu lusläst allt här och till och med skrivit ut ett par sidor.
  I mars byter jag boende från 65 till 180 kvm så jag suger åt mig allt jag kan hitta om inredning på nätet + att jag köpt nästan alla inredningstidningar som kommer ut (vilket jag nästan kan sluta med när jag hittat hit 😉 )

  Funderar på att starta en egen blogg, mest för min egen skull, och samla allt som jag vill ha till mitt (eller vårt kanske jag ska säga, jag har ju en sambo också men han är mer intresserad av möbler och tapeter än små inredningsdetaljer). Kanske kan man få lite tips av besökare på köpet.

  Hur är det med copyright och upphovsrätt ? Antar att man inte borde bli stämd för att man lägger ut foton så länge man länkar till företaget (och berömmer saken). Gratis reklam tackar väl ingen nej till…eller ?

  Passar på att ställa en till fråga. Är det någon som har tips på hemsidor med snygga sängar (främst gavlar). Har surfat runt jättemycket och inte hittat någon som känns 100% rätt. Är lite inne på Enzo från Mio (eller liknande modeller som andra butiker har), men sambon är tveksam.

 • Husmusen skriver:

  Virra:
  Jag brukar alltid kontakta företagen (i alla fall de svenska) och fråga om det är okej att jag publicerar deras bilder – för säkerhets skull. Men det är ju fotografen och inte företaget som äger upphovsrätten till bilden så det är lite knepigt att tolka lagtexten där. Ingen av dem jag har haft kontakt med har dock nekat mig att publicera deras foton, någonsin, så se inte det som ett hinder bara ett gupp på vägen 😉 Så länge du är rak och ärlig och för en dialog ska det nog inte vara några problem.

  Har inga direkta tips på sängar, inte från svenska möbelbutiker i alla fall och det är ju en vara som kan vara lite knepig att beställa från utlandet.

  Vad kul med en till inredningsblogg. Tipsa mig gärna om adressen när du lanserat den.

 • Virra skriver:

  Tack för svaret! Jag får se hur jag gör med fotona. Tänkte inte på att det var någon som fotograferat dem 😉 Nu är min blogg igång iaf…

  Nej beställa från utlandet tycker jag överhuvudtaget är krångligt med betalning, dyr frakt och tull (?) Några småsaker har det blivit med åren, men en säng får det bli här på hemmaplan istället.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *