Annons

Insynskydd för höst och vinter

Nu när det börjar bli mörkare utomhus ökar insynen i upplysta rum, lägenheter och hus. För dem som bor på bottenplan eller har grannar tätt inpå kan ett insynskydd vara en bra lösning. Sådana kan enkelt göras av dekorplast, för en känsla av frostat glas. Antingen direkt på fönstret eller på en separat glasskiva. Plasten säljs vanligtvis på 120 cm bred rulle och den billigaste kvalitén kostar ca: 180 kr/metern. Finns att beställa på hobbyaffärer samt hos bokhandlare och reklam/skylttillverkare, bland annat hos Dekorateljén AB tel. 08-18 82 50

Var kreativ och skär ut vintriga mönster med en skarp kniv. Vad sägs om iskristaller, snöflingor, löv eller gör mer trendiga former som elipser, cirklar och stavar? Fantisera mera. Vill du slå på stort kan du be att få ditt favoritcitat utskrivet i frostad dekorplast. Här finns några mallar på vinterteman:

Snöflinga 1
Snöflinga 2

Kategorier:

Kommentarer

  • Monica skriver:

    Snygga inskydd ,finns flera på designtorget

  • Dr Dre Beats skriver:

    hobbyaffärer samt hos bokhandlare och reklam/skylttillverkare, bland annat hos Dek

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.