Spännande stekpanna

Mikko Laakkonen är en av fyra formgivare från Finland som ingår i designgruppen Rehti, Helsignfors vars marknad växer så det knakar. Mikko är också en "spirande" designer på många sätt, han har bland annat designat den här nytänkande pannan med ett växtliknande och blommigt mönster i botten istället för de vanliga grillränderna som andra liknande pannor ofta har. Kanske något att satsa på för dig som vill ha lite variaton på den traditionella vanliga söndagssteken?

25594-771
Foto: Rehti

Kommentarer
Postat av: milda

Jag har letat efter en stekpanna utan det långa skaftet till handtag, jag vill istället ha rejäla öron, som grytor har. Kan inte begripa varför det inte finns, det hade varit mycket enklar att hantera, framför allt dessa gjutjärnsstekpannor som är astunga i sig själv, och som bara har en liten flärp (varm dessutom) att hålla i tillsammans med skaftet. Det hade varit myyyyycket enklare med öron...minsann :o)

2005-11-24 @ 18:31:09
URL: http://mildamakter.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Milda: Jag håller helt med!!

Jag föredrar nog grillränder på min biff. Grillränderna gör ju så att det ser sådär extra gott och lyxigt ut. Kan inte riktigt föreställa mej samma frestelse med en blomma..

2005-11-24 @ 18:44:32
URL: http://camilla.hopto.org
Postat av: Michis

Det verkar bli mer och mer inne med roligare stekpannor och grytor. Hittade leopardmönstrade husgeråd på Rusta igår! :)
http://www.rusta.se/product.asp?p=80101264
http://www.rusta.se/product.asp?p=80101265
http://www.rusta.se/product.asp?p=80111004

2005-11-25 @ 12:48:23
URL: http://michis.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL