Så handskas du med katthår

Alla som har eller har haft ett husdjur vet hur svårt det kan vara att få bort de små, små men ack så synliga hårstrån som de söta små liven ofta lämnar efter sig. Ett enkelt tips för att ta bort katt och hundhår från möbler är att använda vanliga diskhandskar i gummi. Ta bara på dig handskarna och dra eller svep med händerna över tyget så följer de envisa hårstråna med, fortsätt en stund och till slut har du samlat håret i en liten boll som du enkelt kan kasta i soporna. Smart och smidigt.

kisse

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har en grå kise som älskar att ligga i våra svarta fåtöljer. Hon fäller en hel del också. Så efter en dag i den fåtöljen kan ni ju tänka hur den ser ut.. Inte så kul. Då brukar jag riva av en bit, lika bred som fåtöljen, från en klädroller. Sen lägger jag den klistriga sidan mot fåtöljen, trycker med händerna och drar.. och så fortsätter jag så på hela fåtöljen. Som att vaxa ben, men istället en fåtölj. Sen blir fåtöljen som ny igen :)
*bara ett annant litet tips* :)

2005-11-03 @ 08:09:12
URL: http://camilla.hopto.org
Postat av: My

"Som att vaxa ben" :D ha ha du är rolig du, jag kan inte sluta skratta *asg* Kul tips! Säker minst lika effektivt som handskarna.

2005-11-03 @ 08:11:29
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: Trondjennifer

Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.

2009-03-27 @ 09:33:36
URL: http://trondjennifer.3steps.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL