Pyssla med påsar

Genom att dekorera en vanlig, billig och oblekt papperspåse med ett vackert sidenband, en julgranskula, en vacker julprydnad, silkespapper, snören eller en bit ljusmanschett kan du piffa till och förvandla den mest tråkiga påse till ett vackert omslag för dina små julklappar och presenter. Glöm inte att naturen bjuder på gratismaterial. Perfekt för dig som har ont om pengar eller för dig som inte har tid att slå in alla julisar!

25594-833
Foto: Finnmark Giftbags

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej husmusen!

Jag älskar din sida och är inne varje dag. Såg bilden du har på påsarna som ska vara från Finnmark Giftbags. Har du nån länk till dem? Har googlat dem men jag kan inte hitta dem! Är nämligen på jakt efter papperspåsar till mitt snart startade egna företag, så jag skulle bli jätteglad om du kan ge mig lite mer info!

Ha det så bra!
//Lotta

2005-11-29 @ 22:55:44

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL