Lövly, men enkelt.

De här bedårande ljuslyktorna och vaserna kommer från Sprouthome och kostar skjortan. Vilken tur då att de inte är särskilt svåra att fixa på egen hand, med samma teknik som man använde på dagis eller förskolans pysselstunder en gång i tiden. Plocka vackra löv, gjut av dem i gips (se instruktion) och forma dem runt en uppblåst ballong i lagom storlek (rund eller avlång beroende på vad du vill uppnå för form på din slutprodukt). Måla eller lacka efter behov och låt torka en stund. Voilá, klart!

25594-65925594-660


Kommentarer
Postat av: Eva-Lisa

Hej,

Jo, jag kanske är lite seg men jag förstår inte riktigt när och hur man ska forma löven runt en ballong. Gipset stelnar ju ganska fort menar jag och allt måste ju ligga horisontellt medans man gjuter.

2005-11-14 @ 16:44:09
Postat av: Anna-karin

hur får jag till den platta bottnen och hur snabbt ska jag ta bort löven?

2006-09-18 @ 16:34:26
Postat av: Susan

Hej! Dessa är hemst fina! Jag planerar att göra dessa ljuslycktor! Men jag undrar är inte gips ganska brekligt? kommer det att hålla?/Susan Whitlow

2008-06-07 @ 16:45:05

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL