Inredningsplanering

Den här smarta produkten kallas The Board och är till för att göra inredningsplanerandet lättare. Själv kör jag med en stor pärm där jag samlar skisser och idéer, urklipp från tidningar som jag gillar och så skriver jag långa önskelistor med produkter och planer. Ett annat tips för att underlätta hemmafixandet är att skaffa en liten inredningsinsats till handväskan. På så vis bär du alltid med dig viktiga mått/färgprover/tygprover och idéer vilket hjälper dig att undvika felköp och ökar chanserna för spontanfynd.

25594-79425594-795
Foto: Frontgate

Kommentarer
Postat av: AnnicaB

Inredningsinsatsen till handväskan var verkligen en otroligt bra idé. När vi köpte huset för faktiskt EXAKT ett år sedan idag 1/12 så ritade vi upp rummen skalenliga. Mätte sedan alla möbler vi hade och dem på önskelistan coh gjorde små pappersmodeller. Vi satt sedan och möblerade som med klippdockor - hur kul som helst :)

2005-11-26 @ 00:24:39
URL: http://annicanu.blogsome.com
Postat av: Linda

Åh, din pärm skulle jag vilja se! :)

2005-11-26 @ 17:21:39
URL: http://www.knorrigt.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL