Annons

Unika kort och hälsningar

Designern Clara Zweigberg och hennes landsman Tord Boontje (som bland annat har formgivit lampan Midsummer Light som synts i flera svenska inredningsprogram) har tagit fram riktigt läckra julkort och hälsningar i papper. När man öppnar kuvertet ramlar en lång och snirklig girlang ut i handen och hälsningen man skickar blir garanterat minnesvärd. Blommorna har olika namn beroende på färg/hälsningsfras och girlangen kallas Fairy Tale Greeting Card – båda finns att köpa via Unica Home.

25594-91925594-918
Foto: DutchbyDesign

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.