Annons

Rolig sida för sneak-peaks

Kolla in den här kategorin på Flickr – Freshnewspaces. Där har användarna lagt upp bilder på sina nya lägenheter, hus och våningar. Vissa foton är förvisso bättre än andra, men det är verkligen en rolig sida att fördriva lite tid på. Bäddsetet på bilden kommer från Amenity Bedding. Ett populärt märke som den amerikanska nätbutiken Designpublic har rea på just nu!

25594-1073
Foto: Flickr Freshnewspaces Amanda

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Du visar upp helt fina underbara saker som man själv vill ha, en riktig bra inspirationskälla, tack! Keep up the good work 🙂

 • Camilla skriver:

  Ouu.. den där sidan måste jag kolla upp 🙂

  Gott Nytt År!!

 • Renenatasha skriver:

  Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

 • Matthew taylor skriver:

  I am loving the site. On the topic of Décor, I would like to suggest http://www.burkedecor.com as a online store. Burke Décor is a great place to shop for modern home decor and garden decor at very low prices.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.