Annons

Pepparkakor i julgranen

En sak jag planerar att göra i jul är pepparkaksdekorationer som ska få hänga på en minigran ute i hallen. Jag har därför köpt formar i alla möjliga och omöjliga former. Med färgad samt vit kristyr och lite godis kan man åstadkomma vackra pynt att hänga upp i små snören eller sidenband. Verner och Verner, Inreda och Åhléns har också roliga pepparkaksformar om du vill göra något liknande.

25594-944
Foto: Yvonne Duivenvoorden

Kategorier:

Kommentarer

 • E.H skriver:

  Hejsan! Jag älskar din sida den är så härlig och och du är så himla kreativ o verkar otroligt duktig! Jag skulle kolla med dig också om det är OK att jag har en länk till dig från min hemsida. Om inte så tar jag omedelbart bort de! Gå gärna in o kika på min hemsida! // Elma

 • Melvinlovise skriver:

  Interesting site. Worth the visit!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.