Annons

Nyheter om Egglings resa till Sverige

Ni som har följt min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag tipsade företaget Inreda att ta in Egglings i sitt sortiment tidigare i höst, efter påtryckningar från några av bloggens läsare. Ni som inte gör det kan läsa det blogginlägget via den här länken. I dagarna kom de första provexemplaren av Egglings med Fedex från USA och Annelie på Inreda låter hälsa att de är mer än underbara. Inreda kommer att ta in 3000 st Egglings från Japan och de anländer i slutet januari, den första sändningen är bara prover för det har fallit sig så att de kommer att bli distributörer för denna produkt i hela Norden och fungera som återförsäljare till andra butiker. Wow! De har även beställt hem Nyokki som är en liknande produkt. Som tack har jag fått erbjudande att gå på Formexmässan i januari. Vilken lyckträff! 
 
25594-1048
Foto: Egglings

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Coolt – Husmusen är nu en kraft att räkna med i design-Sverige 🙂

 • Lisa skriver:

  Å Formex..sedan mina dagar på tehörnan(och nu i butiken jag jobbar i) har formex varit en omtalad mässa.I år var det ’natur’ tema om jag inte minns fel?!Kul och bra jobbat!!:)

 • Anna skriver:

  Ja men hur coola var inte dom….en sån kan jag helt klart tänka mig!

  Bra jobbat!

 • Mia skriver:

  De där Egglings är ju bara SÅ läckra!

 • Linda V skriver:

  Åh vad kul! Mer sånt! 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej! du har tidigare bloggat om nåt liknande
  Det var en böna med hemliga meddelanden..
  Vart fanns dom?

 • Mikaela skriver:

  Åh, vad roligt!!

 • Tess skriver:

  Underbart! Har redan lagt order på egglings. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.