Annons

Magic Egg

Först kom Egglings sen dök den magiska bönan upp. Nu finns ännu en rolig odlingspryl ute på marknaden. De här meddelandebönorna är insatta i ett ägg gjort av kalk, som innehåller jord och en liten planta som bär på ett meddelande, som spirar upp efter ungefär fem dagar i vatten. Det finns fyra olika sorter att välja bland (endast på engelska): Thank you, Good Luck, Happy Birthday och I Love You! De kostar 99 kronor styck och du kan köpa dessa här i Sverige.

25594-936
Foto: Magic Eggs

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Jag förstår inte riktigt… hur meddelandet kommer att se ut. Jag borde beställa!

 • mamselamsen skriver:

  Måste man knacka ägget först?

  Kan man fuska genom att gräva lite i jorden?

 • Kojja skriver:

  Nu har jag uppdaterat… 🙂

 • Justinada skriver:

  Perfect site, i like it!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.