Annons

Lyx eller budget – Tekannor

Det finns en rad smarta tekannor på marknaden nu som har insatser för lösviktstéer. Dessa två i glas är relativt lika utseendemässigt och funktionsmässigt men vitt skilda vad gäller pris.

Lyx: den här kommer från Designonline och har en "inbyggd" tekula som lyfts upp i locket när du har fått önskad styrka på ditt te. Designad av Bent Falk för Menu, pris 485 kronor. Fancy och elegant så det förslår. Dessutom rymmer den 1.3 liter! Budget: Det här skulle kunna vara en dyr designkanna från en snobbig tillverkare, men det är det inte. Det är IKEA’s tekanna Tecken som bara kostar 79 kronor. Hur läcker som helst. En fin julklapp till teälskare i bekantskapskretsen, eller varför inte till dig själv? Dessutom finns det matchande koppar i samma serie, de kostar inte mer än 6 kr/styck. Galet är ordet.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  En liten varning- jag har den förvisso mkt snygga thékannan från IKEA, men den läcker, mycket och ofta. Trots att locket skall vara fiffigt nog att inte behövas ta av vid servering så är det ett måste…

 • Husmusen skriver:

  Bra att veta! Tack för informationen.

 • Erik W skriver:

  Appropå te. Är det någon som vet om/var man kan få tag på denna tekanna från Adagio i Sverige?:

  http://www.adagio.com/misc/no_risk.html?nav=video

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *