Annons

Kranstillverknings Kit

Min sista och lediga vecka här i Nordamerika har förutom att säga hejdå till många vänner ägnats åt att införskaffa material till mitt planerade julpynt hemma i Sverige. Jag har åkt som en skottspole mellan butikerna och köpt på mig allt från cookiecutters till trädgårdsattiraljer. En av de första sakerna jag ska göra när jag kommer hem är att tillverka en stor krans så därför har jag sett till att skaffa ordentligt med grejor för det. Den här listan på "nödvändiga" saker för ett kranstillverknings kit har jag utgått ifrån, den hittade jag hos Martha Stewart:

– Ståltråd, koppartråd eller snören
– Avbitare och tång
– Kniv och sax
– Limpistol och lim
– Fiskelina
– Handskar
– Krokar och skruvmejsel
– Spik och hammare
– Sidenband
– Dekorationer

25594-943
Foto: Martha Stewart

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Det är så fint med krans på dörren. MEN vi köpte ju ny fin ytterdörr förra året när vi flyttade in i huset och där åker icke en endaste liten spik upp 🙂 Så jag får klara mig utan krans 🙂

 • Mel skriver:

  Annika… ett tips är att fästa kransen i ett snöre som man fäster på dörrens ovansida, så slipper du spika i dörren. Så brukar alltid jag göra.
  Om du vill få det stabilare fäster du två snören/band och fäster dessa långt i sär.. typ ett Y.

 • AnnicaB skriver:

  Bra idé Mel. Enda kruxet är att vår dörr är en sådan där modern sak med 4 små fönstergluggar på – få se om man kan fixa något som inte ser tokigt ut 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *