Annons

Guldkorn från John Rocha

Designern John Rocha som utsågs till British Designer of the Year för ett antal år sedan har formgivit den här galet snygga servisen som finns att köpa hos Debenhams och som därmed torde gå att få tag på även i Sverige. Mister Rocha har också tagit fram flera vackra lampor som väcker ett habegär utöver det vanliga. Mer brittisk design åt folket! Eller ska vi säga kinesisk, han är nämligen född i Hongkong.

25594-956
Foto: Debenhams

Kategorier:

Kommentarer

  • Elin skriver:

    Om han föddes i HK när det var en brittisk koloni, hm, då är det brittiskt va?! 😉

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.