Annons

Gör snygga glasunderlägg med julhälsningar

Om du har en färgskrivare hemma kan du tillverka de här enkla men snygga glasunderläggen med söta julhälsningar eller personliga meddelanden. Du kan även skriva ut fyndiga citat, favoritordspråk eller roliga historier. De blir fina som dekoration i december eller som julklapp till någon du tycker om. Välj din text, variera typsnittet för varje ord (se bild för inspiration) och skriv ut på glossigt papper (eller Shrinky Dinks Shrinkable Plastic för färgskrivare om du kan få tag på det). Limma fast på korkunderlägg och spraya ovansidan med Krylon eller ett skonsamt och genomskinligt lack för att försegla. Låt torka, sen är det klart!

25594-912
Foto och idé: Digital craft

Kategorier:

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    det här måste jag testa. ser urkul ut!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.