Annons

Dagens reafynd

Jag fick tag på Mujis julprylar idag till 50% rabatt på Åhlens. Allt utom kakformarna. Stod och velade länge och väl om jag skulle välja de röda eller de neutralt frostade granarna i acrylplast och jag fegade till slut ur och köpte de sistnämnda. In case acryltrenden har försvunnit nästa år kanske det var ett klokt val, annars inte. De röda är nämligen coola som få.

25594-1062
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Såååå fina. Och jag som inte är ”julig” – de skapar ha-begär! Nu får du längta till nästa jul direkt.

 • Kanga skriver:

  Så vackra dom är!

  Du skiter nog i vad som är trend och ”in” eller inte i ditt eget hem – eller hur?

 • Elisabet skriver:

  Muji har haft de där granarna i åtminstone några år, jag köpte både röda och frostade i Paris 2003 och förra året köpte jag gröna här hemma.

 • mamselamsen skriver:

  Jag brukar också fynda julgrejor på Åhléns, men i år har jag inte haft lust att fynda något över huvudtaget. Jag har väl allt.

 • Emmelie skriver:

  ett annat tips är att gå in på jysk och titta, tro det eller ej, de har fantastiska prylar i stilrena format.

 • cecilia skriver:

  Attans också att jag missade detta när jag var inne i stan häromdagen. Det är ju nu man skall fynda julpynt. Men pepparkaksformerna måste jag bara ha!

 • Jakobfride skriver:

  Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.