Annons

Arrangera en ostprovning

En av de första sakerna jag ska ta itu med när jag kommer hem till Sverige i december är att ha en ost- och vinkväll tillsammans med mina vänner. Jag saknar ost så att det skär i mitt lilla hobby-gourmé-hjärta när jag tänker på det. Inbjudningskortet som ni ser nedan kommer från Katespaperie men kan enkelt fixas på egen hand med hjälp av vanligt gult kartongpapper, en skrivare och en simpel hålslagare.

25594-856
Foto: Maura Evoy

Kategorier:

Kommentarer

 • Soja skriver:

  Bara måste berömma för en helt underbar blogg! Känns som att komma in i ett stort varuhus med massor av snygga varor och massvis av tips och framför allt en egen guide som går jämte och visar produkter men samtidigt talar om hur man kan göra själv.
  Så härligt att surfa runt på din sida, keep ut the very good work!

 • My skriver:

  Tusen tack! Det är sådana härliga och uppmuntrande kommentarer somgör att det känns extra kul att skriva här. Tack.

 • ivalmu skriver:

  Hi My Name Is ivaxkc.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *