Annons

Wine and Dine

Håll reda på vilka viner du provat, vilka du gillade och vilka som var mindre bra genom att skriva in dem i en bok. The Wine Journal som ni ser på bilden innehåller förtryckta fält med saker som kan vara bra att komma ihåg inför framtida vinköp. Middagsboken är till för att minnas och spara idéer från lyckade bjudningar. Typiskt amerikanskt och hemmafruinspirerat men ärligt talat en ganska kul idé. Finns att köpa via Uncommongoods men tanken bakom kan enkelt åstadkommas med vilken anteckningsbok som helst.

25594-810
Foto: Uncommongoods

Kategorier:

Kommentarer

  • Har en sådan redan sedan länge sedan tillbaks. Givetvis med omslag designat av mig 😉 (Länken ovanför)

  • Niklaskristiane skriver:

    Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *