Annons

Vintriga kuddar

Designern Tomas Paul har gjort sig känd för sina vackra kuddar i siden. Den här speciella vinterkollektionen ingår i hans Holiday Collection som hittar ni på 2Modern. Kanske någor att inspireras av? Det är bara att ge sig ut och leta snötyger och vinterinspirerade mönster i butikerna.

25594-741
Foto: 2Modern

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.