Annons

Välkomna julen

I Nordamerika undgår ingen inredningsattiralj i hemmet den julhysteri som sprider sig direkt efter Thanksgiving. Den här snöflingemönstrade och vintriga dörrmattan kommer från amerikanska Hold Everything och även den med julgranar i olika storlekar och kulörer kommer från andra sidan Atlanten, närmare bestämt från Chiasso. Är du sugen men tycker det är för bökigt att beställa online? Misströsta icket, svenska IKEA har nämligen också hakat på trenden med särskilda dörrmattor för julsäsongen. Deras variant heter JULEN och kostar 89 kronor. Den funkar bra men är inte är fullt lika uppenbart julelik som de mattor ni ser på bilderna nedan.

25594-83225594-833
Foto: Hold Everything och Chiasso

Kategorier:

Kommentarer

 • Fia skriver:

  Husmusen! Jag fullständigt skriker efter idéer angående julkort, det skulle vara jättekul om du skrev lite om sådant 🙂

 • mamselamsen skriver:

  Nu kom jag på att vår julmatta kastades i flytten. MÅSTE ha en ny!

 • Tina skriver:

  Om jag inte minns helt fel finns det en matta på Åhléns här i Sverige som är väldigt lik den vänstra med snöflingorna på!

  Tack för en jättebra sida!

 • Linda V skriver:

  Oj, jag bytte precis dörrmatta strax före jag satte mig för att bloggläsa! Nu är det en knallröd en som möter i hallen!

 • Silasgina skriver:

  Great site! Lots of useful information!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.