Annons

Vackert för vinet

Den här snygga karaffen sägs bättra rödvinets bouquet med hjälp av sin unika form. Kanske kan vara värt ett försök, för den är då snygg så det räcker. Perfekt serveringsalternativ för vin på Tetra. Finns bla. på MoMa.

25594-827
Foto: MoMa

Kategorier:

Kommentarer

 • sanna skriver:

  Jag tycker att du skulle få ha ett eget inslag i typ ”Äntligen Hemma”.

 • mamselamsen skriver:

  Vilken häftig kork den hade.

 • My skriver:

  Sanna; ja du det vore något 😉

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.