Annons

Urban Outfitters inredning

Jag fick ett mail av Eva-Lisa som också är "utlandssvensk" nu, hon tyckte att jag skulle tipsa om Urban Outfitters inredning. Självklart! UO är min absoluta favoritbutik. När jag var i London senast i våras spenderade jag många, långa timmar strövandes bland deras kläder och prylar. Det är en grym butikskedja! De har dessutom särskilda webbeditions som bara går att beställa via nätet. Med andra ord, även hemsidan är väl värd ett besök. Kolla in deras nyheter här.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Jag var på UO i London förrförra december, och i Seattle i somras. Så mycket kul och fint! Skulle lätt kunna köpa på mig halva butiken.

 • V skriver:

  NÄr jag bodde i England (augusti 2004 – augusti 2005) brukade jag gå på UO ibland, och de har verkligen snygga grejer. Det enda negativa skulle väl vara den dånande musiken som spelades i butiken…

 • V skriver:

  Vill även tipsa om det här ”stället” som finns i England. http://www.bombayduck.co.uk Mycket fint.

 • Insolens skriver:

  synd dock att dom inte shippar till sverige.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *