Annons

Underbara julgranskulor fyllda med önskningar

Jag är helt såld på de här vackra julgranskulorna i silver. Så fort jag fick syn på dem kastade jag mig över beställningsfunktionen och köpte ett exemplar till mig och min sambo. Tyvärr är de restnoterade från huvudlagret så jag hoppas verkligen att jag hinner få dem innan jag åker hem till Sverige i december. Förutom den tjusiga ytan håller insidan plats för årets förhoppningar och med i paketet följer även vackra kort att skriva dem på. Varför inte skapa en ny tradition i jul? Tänk vad roligt det kommer vara att öppna kulan om fem år och se hur familjens framtidsdrömmar har utvecklats. Dessa finns att köpa via RedEnvelope.

25594-71025594-709
Foto: Red Envelope

Kategorier:

Kommentarer

 • mamselamsen skriver:

  Så himla fina. Du har inte hittat julgranskulor. med inspelningsfunktion. Jag såg det i USA för några år sen, då de hängde i ett par bekantas julgran. Det fanns någon forma av bandspelare i varje kula, så man kunde spela in en liten julhälsning. (Glömde köpa förståss)

 • Camilla skriver:

  Åhh.. vad fina.
  Dom finns inte ngnstans här i Sverige?

 • Helena skriver:

  Jättefina! Hoppas du hinner få dem till jul.

 • Nicolaynelly skriver:

  Congratulations on a job well done. Thanks

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *