Annons

Tapeter för utsidan

Apropå snygga tapeter, kolla in de här nya "utomhustapeterna" eller dekorationerna för husfasader från designern Susan Bradley. De kan antingen fungera som utsmyckning eller som klätterställning för dina växter. Finns i flera olika storlekar, former, material som rostfritt stål, aluminium, stål, acryl och trä.

25594-728
Foto: Moco Loco

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Hm, det där skulle nog se lite vräkigt ut. I alla fall mot vårt hus! Fint mot putsad fasad?

 • My skriver:

  Du har rätt, putsfasad är nog mest lämpligt. Men mexitegel kanske också kan funka?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.