Annons

Sy mönstrade underlägg i filt

Okej, det är uppenbart. Jag är såld på filt just nu. Jag hittar vackra saker, detaljer och inredningsaccessoarer överallt och av en händelse råkar den gemensamma nämnaren ofta vara att de är tillverkade av just det tyget. Ni får ursäkta min filtsjuka men här kommer ännu ett pysseltips i mitt favvomaterial. De här snygga glasunderläggen i filt är designade av Socktopus och kostar 10 dollar styck men kan enkelt sys hemma på kammaren under en pysslig timme eller två.

Det här behöver du:
Filt i valfri färg, en tunn skiva kork eller liknande stabiliseringsmaterial att använda som halkskydd på undersidan och bomullstråd i en avvikande kulör. Med hjälp av raksöm på en vanlig symaskin och lite tålamod åstadkommer du de här snyggt mönstrade underläggen på ett kick!

filtunderläggetsy
Foto: Socktopus

Kategorier:

Kommentarer

  • Melinda skriver:

    Filt är grymt! Det känns så nordiskt hemtrevligtmysigt på något sätt.

  • AnnicaB skriver:

    Sådana skulle jag vilja ha som glasunderlägg, men även lite större till typ grytor och så. Ursnyggt!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *