Annons

Svensk design på Elsewares

Lotta Helleberg är en svensk designer som låter sig inspireras av träd och trädgårdar i sina grafiska textiltryck på bland annat linne och bomull. Hon grundade In Leaf 2003 och säljer bland annat sina produkter via den oberoende designbutiken Elseware. Hon är väldigt populär och omskriven Nordamerika, både i stora inredningsmagasin och i Washington Post, eftersom design och formgivning med inslag av naturens egna mästerverk är så inne just nu. Härligt! Ännu en svensk designer att vara stolt över.

25594-66525594-66425594-666
Foto: In Leaf

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Kul att du uppmärksammar Lotta, hon är fantastiskt duktig!
  🙂

 • Mikaela skriver:

  Gud så snygga grejer. Det är sååå inspirerande att läsa din blogg OCH beroende framkallande!
  Hurra för dig!

 • Linda V skriver:

  Vilka härliga mönster. Jag får lust att trycka själv!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *