Annons

STREET – Sveriges svar på Camden Lock market

Nu behöver du inte åka till London för att botanisera bland spännande streetmode eller unga upcoming designers och formgivare. STREET – Sveriges svar på Camden Lock market i London har öppnat på Söder vid Hornstulls Strand. En spännande marknad med plats för hundratals formgivare, konstnärer och konsthantverkare som bjuder på ett utbud av glas, keramik, silver- och metallsmide, textil, mode, möbler, smycken, grafisk design, fotografi, böcker, skivor och andra originella produkter blandat med teater- och musikframträdanden, evenemang, restauranger och caféer. Öppettider lördag + söndag 11-17.00 De ordnar också julmarknad under helgerna 26-27 nov; 3-4 dec; 10-11 dec och 17-18 dec. Vilken härligt initiativ, det gör mig glad ända in i benmärgen. Keep up the good work John Higson! Sverige behöver fler som dig.

25594-68425594-683
Foto: från STREET

Kommentarer

  • Danialkristina skriver:

    Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *