Annons

Skandinavisk form i sitt esse

Kolla in den här tjusiga mattan Snooze Rug som är designad av 2004 års vinnare av Årets möbel, Stefan Borselius och Fredrik Mattson. De båda formgivarna kommer från Malmö, är utbildade möbelsnickare och gick i samma klass på Konstfack, där de 2002 tog examen på möbeldesignlinjen. Jag gillar den vackra purpurfärgen och det snirkliga mönstret som är inspirerat av en fåtölj som Fredrik har gjort tidigare. En fåtölj som numera pryder sin plats på Sveriges Nationalmuseum.

snoozeredsnooze
Foto matta: Scandinaviandesign.com          
Foto fåtölj: Fredrik Mattsson

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Fåtöljen skulle jag gärna ha!

 • Camilla skriver:

  Den fåtöljen är otroligt snygg och vacker.

 • My skriver:

  Visst är den läcker. Jag hittar inget pris någonstans, men jag undrar just vad en sån där klenod skulle kosta att köpa loss?

 • Bim Bloggare skriver:

  Hm, ta ni hand om stolen ni…
  Jag själv tar gärna mattan jag. Vet redan var jag ska ha den, 🙂 Men, antar att det priset den innehar, INTE passar min plånbok direkt… Men, man kanske kan få den som en reklamgreja, hihihi… Eller om det går att få den som… Ja, musmatta, hihihi… Måste bli lite bättre pris till det sistnämnda… Ursnygg…

 • Tormodirmelin skriver:

  NICE AND WONDERFUL SITE

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *