Annons

Öppen spis på vardagsrumsbordet – del 2

Har du inte alltid drömt om att kunna grilla korv och marshmallows över soffbordet i vardagsrummet? Inte? Nu kan du det i alla fall, tack vare Ecosmart och deras nytänkande lösningar för brasor inomhus. Kolla in deras Australiensiska hemsida för fler bilder och exempel. Stilrent så det förslår.

25594-74625594-745
Foto: Ecosmart

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Joo.. jag har drömt om att kunna grilla marshmallows över soffbordet.. Ärligt talat så brukar jag sitta med ett värmeljus när jag, dock väldigt sällan, har marshmallows hemma.. Kan man äta dom på annat sätt än grillade? 😉

 • My skriver:

  Skönt då är jag inte ensam 😀 Gillar också grillade marshmallows!

 • kramgo_72 skriver:

  Hemma hos oss skulle de absolut inte funka me öppenspis på vardagsrumsbordet – då skulle de nog sluta me grillad kissemissa e jag rädd…

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *