Annons

Nytänkande jul från West Elm

Kolla in den här julbilden från inredningsföretaget West Elm. De har plockat samman sina nya produkter och gjort sig på ett försök att förnya julen lite. För att nämna några detaljer så finns bord liknande deras Nesting Cubes och rutor liknande deras spegelglas att köpa även på svenska IKEA. Jag vet inte vad jag tycker, jag gillar kuddarna men allt sammantaget känns det lite för hypat för min smak. Något för trendhemmet?

25594-789
Foto: West Elm

Kommentarer

 • Lina i Kina skriver:

  inte mitt ideala sätt att fira jul på, för kallt och kantigt

 • My skriver:

  Precis, jag håller med – på julen vill jag ha det mer ombonat och traditionellt.

  Men, för dem som satsat på en sk. contemporary style kan det kanske vara lite svårt att klämma in fasters gamla julbock eller en hemmastickad julstrumpa så då kan det här månne kan vara något att leta detaljer i…

 • Linda skriver:

  Inte mitt sätt heller direkt. Däremot har jag funderat över spegelrutorna när jag såg dem på IKEA, men jag vet inte vad jag skulle göra med dem riktigt. Olika förslag? KRAM

 • My skriver:

  Jag har satt fyra stycken sådana där fast runda spegelglas från IKEA på insidan av min toalettdörr hemma – i en stående vertikal rad. Det gjorde att det lilla rummet plötsligt kändes mycket större och den tråkiga vita dörren ser nu mycket roligare ut.

 • AnnicaB skriver:

  Kuddarna är jättefina. Resten är lite väl kitch… typ silvergranar 🙂

 • Joachimvanessa skriver:

  Spirits are speaking in my dreams and other ways

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *