Annons

Mörka tapetdrömmar

Min svenska "favvotidning" Sköna Hem har en artikel om trendiga kuddar i sitt senaste nummer. Kuddarna är jättefina men jag kan inte hjälpa att det är tapeten som artikelförfattaren Charlotte Pettersson har valt som fångar huvuddelen av min uppmärksamhet. Den svarta tapetdrömmen ingår i serien Eltham vine och kommer från det britiska företaget Sanderson som vann ’Best Contemporary Wallpaper’  förra året och är kunglig hovleverantör i Storbritannien sedan 1955. Eltham vine paper black/gloss kostar 690 kr/rullen, finns att köpa på bland annat Frank & cordinata. De påminner lite om en annan snygging som jag har uppmärksammat i ett av mina tidigare inlägg. Svart är onekligen riktigt läckert.

25594-727
Foto: Johan Carlson i Sköna Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Eric skriver:

  Mycket tjusiga tapeter!

 • Camilla skriver:

  Hade jag fått denna bilden i handen utan att veta att det är kuddarnan som ska synas hade jag direkt sagt at sdet var en tapetreklam. Ljuset kanske skulle legat mer på kuddarna? Men jag håller med om att det är en vääääldigt snygg och vacker tapet 😀

 • Maria skriver:

  Ja, sköna hem är definitivt den bästa svenska inredningstidningen! Fast härromdan när jag låg hemma sjuk så fick jag Hem ljuva Hem, trodde att den skulle vara dåligt (dels pga budgetpriset 24,50:-) – men den var faktiskt bra! Många roliga hemma-hos, och många bra sidor med olika produkter.. Ett kap till tidning helt enkelt 🙂

 • Matilda skriver:

  tack så mycket!
  jätte fin blogg och massa fina tipps!
  jag är också intresserad av inredning och design, går industridesign som linje i mitt gymnasium 🙂

 • My skriver:

  Ja, Hem ljuva Hem funkar också – absolut. Tidningsknarkare som jag är läser jag allt jag kan komma över 😀

 • Daga skriver:

  Hej!

  Flitig besökare av din blogg! Blir alltid inspirerad, framförallt av dina pysseltips.

  Har du tips på ett fint genomskinligt tyg, som kan passa som rums-avdelare? Det ska hänga från taket, vid fotänden av sängen, så att jag får en sänghörna.

  Dagvill Daga

 • My skriver:

  Åh man tackar Daga! 🙂 Vad glad jag blir.

  Kolla in Almedahls och Sandens tyger. Jättesnygga textilier! Både tunna och skira. Finns i flera färger och varianter.

  http://www.almedahls.se/

  http://www.sandentextiles.se/

  Närmaste återförsäljare finns på deras sida, annars kan du kolla med http://www.designonline.se jag tror att de har flera av deras tyger.

  Vill du satsa på något billigare har Ohlssons tyger vanligt enkelt och enfärgat linne som kan vara snyggt. Eller varför inte testa ett duschdraperi (det finns tygliknande sådana som släpper in ljus) från bland annat Jysk, IKEA, Ica Maxi och liknande. Räcker inte ett över hela sängen kan du köpa två eftersom de är så pass billiga ch du slipper sy 🙂

 • Daga skriver:

  Tack för tipsen!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.