Annons

Mingelbrickor för helgens fester

Alla som någon gång har försökt balansera plockmat, vinglas och handväska mellan handskakningar och mingel på en fest vet hur användbara de här små tapas-tallrikarna skulle vara. Formgivna med en säker droppkant så att man kan ställa dem på vinglaset mellan varven. Smart och snyggt. Finns i två olika modeller, trä eller glas, och kan beställas från onlinebutiken Sur La Table.

25594-729
Foto: Sur La Table

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  hej!
  tack för din kommentar i min gb! det är alltid kul att få höra några fina ord och få se vilka som är in och besöker sidan. jag hittade en massa roliga design- och inredningstips här på din sida. mysigt!! tycker det är en väldigt kul idé till en blogg!
  ha en fin helg!

 • Ca skriver:

  Det här tipset kom i rättan tid….
  Skall ha gäster, behöver precis något som detta. Bättre än glashållaren för tallrikskanten, då måste man ju ha assietter av porslin och det blir genast massor av disk… 🙂

 • mary skriver:

  gu va snyggt! o praktiskt 🙂

 • My skriver:

  Ca: menar du dem som smartstuff.se skrev om i torsdags? De är vingliga som sjutton, testade en liknande variant på en VIP-fest innan en Ulfd Lundell konsert i somras och gillade dem inte alls. Jag håller också med dig om att de här är mindre arbetskrävande av värden 🙂

 • Anne skriver:

  Och en billigare variant som kanske är lite lättare att få tag på finns från Sagaform.. (fast den här är snyggare.)

 • Hanna skriver:

  Vad smart!

 • Johan Sandström skriver:

  Smidigt, enkelt, stilrent och fiffigt. Det transparanta glasutförandet tilltalade mig.

 • Arestine skriver:

  Really enjoy your website. Thank You.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *