Annons

Lövly, men enkelt.

De här bedårande ljuslyktorna och vaserna kommer från Sprouthome och kostar skjortan. Vilken tur då att de inte är särskilt svåra att fixa på egen hand, med samma teknik som man använde på dagis eller förskolans pysselstunder en gång i tiden. Plocka vackra löv, gjut av dem i gips (se instruktion) och forma dem runt en uppblåst ballong i lagom storlek (rund eller avlång beroende på vad du vill uppnå för form på din slutprodukt). Måla eller lacka efter behov och låt torka en stund. Voilá, klart!

25594-65925594-660

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva-Lisa skriver:

  Hej,

  Jo, jag kanske är lite seg men jag förstår inte riktigt när och hur man ska forma löven runt en ballong. Gipset stelnar ju ganska fort menar jag och allt måste ju ligga horisontellt medans man gjuter.

 • Anna-karin skriver:

  hur får jag till den platta bottnen och hur snabbt ska jag ta bort löven?

 • Susan skriver:

  Hej! Dessa är hemst fina! Jag planerar att göra dessa ljuslycktor! Men jag undrar är inte gips ganska brekligt? kommer det att hålla?

  /Susan Whitlow

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *