Annons

Landskap på golvet

Den här mattan är tillverkad av finaste ull från New Zealand, handtuftad i Serge-Lesage Ateliers, Frankrike och sägs avbilda landskapet från just den regionen. Den har små upphöjningar och formationer inspirerade av de franska vidderna och vid utkanten av mattan finns en liten gräsplätt som definitivt är grönare än någonting annat. En riktigt udda inredningspryl. Gräsdelen går att ta lös i händelse av besök från små barn eller nyfikna hundar. Längd 236cm, vidd 171cm. Finns att köpa i England via Wheredidyoubuythat

25594-67625594-677
Foto: Wheredidyoubuythat

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Ha ha vilken cool matta!

 • Camilla skriver:

  hehe.. ser ut som en golfbana 😉

 • Anne skriver:

  Ooh, ball! DEN skulle katterna gilla.. lite för mycket antagligen.

 • AnnicaB skriver:

  Lite nervös för vad vovvarna skulle göra på grästuvorna. Lite väl naturtroget och inbjudande 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *