Annons

Kudde med inbyggd högtalare

Utbudet av Ipod-accessoarer som finns på marknaden börjar nu bli löjligt stort men icke desto mindre uppfinningsrikt. Alla som har en Ipod, Mini, Shuffle eller Nano vill sätta sin personliga prägel på användandet av Apples produkter. Via HiID sprang jag på den här snygga kudden som är designad av Holländaren Endry Van Zwan. Spana in det vackra mönstret och den smarta knappsatsen. Det är nämligen inte bara en snygg inredningsdetalj, det är en trådlös högtalare också. Hur läcker som helst!

25594-670
Foto: Endry

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Riktigt cool pryl! Mera mera..

 • Linda skriver:

  Jag har den bland mina länkar, så kika in på min länksida och spara hem bannern. Sedan kan du ju lägga upp den bilden på din hemsida, så kan folk själva spara hem den och länka den till dig. Man kan även använda en kod som folk kan ta med sig (se hur jag har gjort på min sida där jag har min egen banner) om man vill. Men vill du inte att folk ska direktlänka till din sida, så är det bäst att de själva får spara hem bannern och lägga upp den på sin egen server. Förstår du? 🙂 Kram

 • Hells Kitchen skriver:

  Very impressed!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *