Annons

Konsumtionsmakt – Husmusens läsare påverkar Inreda

I ett tidigare inlägg tipsade jag om Eggling och Husmusens läsare hörde snabbt av sig per mail och skrev en önskan bland kommentarerna. En önskan att jag skulle kolla med någon inredningsbutik om de kunde ta in Egglings i sortimentet så att de skulle slippa den dyra frakten från USA. Sagt och gjort. Jag mailade Annelie Persson som äger Inreda.com och hon nappade direkt. Nu har jag glädjen att meddela er att ni kommer kunna köpa Egglings via Inreda med start i mitten/slutet av december. Hurra! Jag ska genast investera, det kommer bli en perfekt julklapp till mina matlagningsintresserade vänner.

25594-655
Foto: Egglings

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Wohoo.. jag ska hålla ögonen öppna 😀
  Hoppas de inte kommer bli allt för dyra bara..

 • Elin skriver:

  fin presentide!

 • Madelene skriver:

  Hej! Hittade hit när jag sökte efter pysselbloggar på Google. Har inte hunnit titta runt så mycket, men det ser mysigt ut! Vad kul att du påverkade Inreda. Heja! 🙂

 • Emmelie skriver:

  och jag ska också hålla ögonen öppna!

 • Humlan skriver:

  Wow, en perfekt julklapp minsann!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.