Annons

Kollektivboende för guldfiskar?

Realm Dekor som jag skrivit om i ett tidigare inlägg har nu tagit fram en nyhet för akvarieägare. Ett slags kollektivboende för guldfiskar, eller rent av en trerummare för de små liven om du så vill. The Fish Condo är framtagen för att firrarna ska ha ett lika stylish boende som den designintresserade ägaren. Hm. Med tanke på att de har tre sekunders närminne känns det nästan lite som att kasta pengarna i…sjön. 

25594-82525594-826
Foto: Realm Dekor

Kategorier:

Kommentarer

 • insolens skriver:

  om man köper sådana där skålar till guldfiskar, är man nog inte ute efter något annat än något stylish och vackert att titta på. har aldrig förstått poängen med guldfiskar, annat än att dom glänser i guld.

 • Insomniac skriver:

  Alla ni som sett detta och funderar på att skaffa såna här ”skålar”, tänk på att de absolut inte passar guldfiskar (eller någon annan fisk för den delen). Just guldfiskar behöver minst 40 liter/fisk för att kunna växa normalt och inte bli deformerad.
  Skulle tänka mig att dessa passar bättre till lite vanligare dekorationer som t ex blommor.

 • Insomniac skriver:

  Tre sekunders närminne är förresten BS.

 • z skriver:

  Det där är rent djurplågeri och skålar är förbjudet att ha fisk i. vadå 3 sekunders minne? guldfiskar är en av dom smartase fisksorterna som finns och att dom bara mins saker i 3 sekunder är bara nått försäljare har hittat på för att kunna sälja skålar bättre.

 • Johan skriver:

  Ingen har väll guldfiskar i skål nuförtiden, men det ser ut att passa fint för några sea-monkeys.

 • ebba skriver:

  detta inlägg är väldigt gammalt, det vet jag, men jag hoppas att du under dessa år lärt dig att guldfiskar kan minnas upp till 1 år som jag förstått det. dessutom behöver de mycket mer utrymme, växter som hjälper till att syresätta vatten etc. dessa skålar verkar inte ha plats för varken utrymme eller växter..

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *