Annons

Kaffemugg för kakmonster

Wow, det här är verkligen något för oss som älskar kakor och kaffe, samtidigt. Dunk Mug är en smart kopp med en inbyggd förvaringsplats för kex. Kommer i flera färger och finns med både höger och vänsterhandsfattning. Både innovativ och snygg. Perfekt för snabbrasten på jobbet, fika i soffan eller varför inte en morgonkaffe i sängen? Design: Dominic Skinner. Finns att köpa via Moca Home. Som Sunday Express uttryckte det i en recension nyligen: "This clever mug is a must-have." Jag instämmer.

25594-774
Foto: Dominic Skinner

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hehe.. tur den finns för både höge och vänsterhänta.. Hade blivit jobbigt annars.

  Den länken du gav mej verkar inte heller fungera.

 • My skriver:

  Skumt, för jag kan se den på min dator. Testa att gå in på ”mallar” i inlägget, klicka på tårtbilden så kommer det en rad nya boxar med mallar och där bör du hitta pajbiten. Hör av dig igen om du inte får det att funka!

 • Ann skriver:

  Haha, det bästa är ju att man kan gömma kakorna!!

 • anna skriver:

  Haha vilken klockren mugg! 🙂 Kanske ska göra en egen i keramiken…*klurar*

 • Bantartant skriver:

  Jag vill ha!!!!!!!

 • Linn skriver:

  Hahah vilken söt!

 • Albertalbertine skriver:

  Nice site. I enjoyed it very much! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *