Annons

Inredningsplanering

Den här smarta produkten kallas The Board och är till för att göra inredningsplanerandet lättare. Själv kör jag med en stor pärm där jag samlar skisser och idéer, urklipp från tidningar som jag gillar och så skriver jag långa önskelistor med produkter och planer. Ett annat tips för att underlätta hemmafixandet är att skaffa en liten inredningsinsats till handväskan. På så vis bär du alltid med dig viktiga mått/färgprover/tygprover och idéer vilket hjälper dig att undvika felköp och ökar chanserna för spontanfynd.

25594-79425594-795
Foto: Frontgate

Kommentarer

  • AnnicaB skriver:

    Inredningsinsatsen till handväskan var verkligen en otroligt bra idé. När vi köpte huset för faktiskt EXAKT ett år sedan idag 1/12 så ritade vi upp rummen skalenliga. Mätte sedan alla möbler vi hade och dem på önskelistan coh gjorde små pappersmodeller. Vi satt sedan och möblerade som med klippdockor – hur kul som helst 🙂

  • Linda skriver:

    Åh, din pärm skulle jag vilja se! 🙂

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *