Annons

Grytunderlägg med juldoft

Det här grytunderlägget i linne har fyllts med julkryddor/glöggkryddor och om du ställer din varma kastrull på toppen så frigör värmen från din matlagning alla härliga dofter från underläggets innanmäte. Sprider en julmysig väldoft därhemma, vare sig du använder den som underlägg eller enbart som doftkudde. Ännu en smart och rolig produkt från Lyckopigan. Finns bland annat att köpa på Kraxa. Mått 18×18 cm. Pris 95 kr

25594-821
Foto: Kraxa

Kommentarer

 • V skriver:

  Vilken otroligt fiffig idé. Sådana ska jag sy själv nu lagom till jul!

 • My skriver:

  Precis. Tanken slog mig, det kan inte vara så svårt att fixa själv.

 • Kojja skriver:

  Jag stal den där iden ifjol (såg dem på en julmarknad) och sydde egna och gav bort, både i julklapp och som ”blomma” till värden/värdinnan när vi var bortbjudna… Luktar supergott och juligt…

 • My skriver:

  Vad stoppade du i påsen/underlägget? Vilka kryddor är bäst?

 • Kojja skriver:

  Jag köpte påsar med glöggkryddor. Santa Maria har en färdig blandning, har för mig att det var nejlikor, torkade apelsinskal, kanel kan ha varit nån krydda till. Och så använde jag vanlig ”mellanvadd” (kommer inte på vad den heter) som fyllning.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.