Annons

Filtspecial

Jag måste säga att jag är mäkta imponerad av Gill Renlunds filtspecial i tidningen Elle Interiör. En mycket inspirerande artikel. Hon har letat reda på ett stort antal riktigt snygga produkter tillverkade i filt och sammanställt dem tillsammans med fotografen Magnus Anesund. Jag blir så sugen på att sy när jag ser alla de vackra mönster man kan åstadkomma enbart med hjälp av kontraster och skuggor i det materialet.

filtspecialfiltspecial2filtspecial3
Foto: Magnus Anesund

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Kuddarna är ju helt underbara!

 • Camilla skriver:

  Filt är ett kul material. Verkar som att man kan göra en hel del i filt.. 🙂

 • My skriver:

  Jag tror att ”styvheten” i tyget och det faktum att det inte fransar sig är vad som tilltalar mig mest. Man behöver inte hålla på och tråckla kanter och joxa. Praktiskt, snabbt och bekvämt 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *