Annons

Dubbelsidigt presentpapper

Vill du chocka dina vänner i jul? Då kanske de här dubbelsidiga presentpapperet kan vara något för dina julklappar. Suck UK  har tagit fram det här på utsidan så prydliga och på insidan ack så vulgära omslaget för presenter och julklappar. Kolla in deras sida för närmaste återförsäljare. Varje förpackning av deras "raunchy wrapping paper" innehåller ett ark med måtten 84X59cm.

25594-763
Foto: Suck UK Design

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  Det var ju läckert!
  Jag har haft dubbelsidigt presentpapper förut, men det var ju vanligt enfärgat jag hade.

  Du har verkligen ett högt tempo när det gäller att posta nya inlägg! Roligt såklart. Så gott som allt du skriver om är intressant ju!
  Ha det bra.

 • My skriver:

  Jag har också sett enfärgat dubbelsidigt men inte ”chockmönstrat dubbelsidigt” förut 😉 Jag skulle nog bli rätt förvånad om det poppade upp nakna damer och herrar när jag öppnade en present på julafton ha ha.

  Tack för komplimangen, det jag undrar är förstås; vad är ointressant. Konstruktiv kritik bitte – man blir aldrig bättre av att inte veta vad man gör dåligt so shoot! Jag tål att höra sånt.

 • mamselamsen skriver:

  Nää, det här tyckte jag var väldigt onödigt, med tanke på att pappret bara slits av på julafton. Säkert skitdyrt.

 • daniella skriver:

  det där var urhäftigt! vart hittar man sådant/dubbelsidigt i sverige? =)

 • Oj vad häftigt! Jag har inte ens tänkt på att vanliga papper är ensidiga. Vilken bra idé. Då kan man ju välja vilken sida som ska vara utåt när man slår in!

 • Nilla skriver:

  Det jag gillar med din blogg är trendspaningarna och nyheterna och idéerna, att få se många bilder, att den uppdateras ofta. Sedan så skriver du om sådant som jag tycker att kul och intressant, helt enkelt!
  Jag förstår att du vill ha kritik för att bli bättre, men du är redan slipad tycker jag.
  Jag kan faktiskt inte komma på något. fortsätt som du gör, det är en bra blandning.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *