Annons

Design By HZL

Design By HZL är ett spännande och svenskt inredningsföretag som etablerades 2000. De tillverkar bland annat inredning, konst och kläder och har funnits på utställningar både i Sverige och utomlands. Bland annat har de ställt ut i Hong Kong och Milano. Deras mattor och tapeter är verkligen något utöver det vanliga.

25594-597
Foto: Kollage från Design By HZL’s hemsida

Kommentarer

  • Bego Garate skriver:

    HEllo, I´m an Architect from Spain. I´m doing a Tesis about interior design and Rugs. I like a lot this type of Rugs. Does anybody had photos from this artist(I prefer photos of the rug in a interior)? Does anybody know any similar artist? What do you think the artist is based on to do that designs? Thanks a lot.
    Have a nice day!!!
    B E G 0

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *